מד חמצן + חמצן נייד

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

19/10/2009 | 13:43 | מאת: ליאן

אמי זקוקה לחמצן בשל מחלת ריאות ואי ספיקת לב בדרגה קשה. מקופת חולים כללית נמסר לנו שהיא זכאית למחולל חמצן נייח בלבד ובכל הנוגע למחולל נייד ו/או לחמצן נוזלי אין זכאות ו/או השתתפות של הקופה בשום דרך שהיא. כך גם לגבי מכשיר אוקסימטר שנתבקש . שאלתי היא: האם אכן אין זכאות כאמור?

תבדקי את הזכאות מול רשויות הביטוח המשלים בקופה

14/03/2010 | 18:58 | מאת: מוטי פנסו

ליאן שלום רב, לגבי מחולל חמצן נייד, המדובר במכשיר קל משקל בדרך כלל אשר מאפשר ניידות ושיפור איכות החיים בקרב משתמשי חמצן. המכשיר אינו נחשב כמכשיר הנשמה או תומך נשימה אלא מסייע כאמור בניידות מחוץ לבית ולכן קופות החולים אינן מממנות רכישתו. לגבי מד דופק וחמצן- המחירים הופחתו משמעותית כך שניתו בנקל לרכוש אחד כזה בעלות נמוכה יחסית וברמת אמינות גבוהה במידה ותהיי מעונינת בפרטים נוספים- חברת פי-מדיקל ציוד רפואי ודיאגנוסטי בע"מ תוכל לעמוד לרשותך בכל עת בברכה מוטי פנסו B.Sc.,M.B.A פי-מדיקל ציוד רפואי ודיאגנוסטי בע"מ 08-8659205,09-7674775,050-3040252

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ