למי לא מאשרים VP16 ?

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

12/07/2009 | 15:53 | מאת: אנדה

יש לי סרטן שחלות. עברתי טיפולים עם קרבופלטין, טקסול, גמזר ודוקסיל ללא הצלחה. עכשיו הרופא המטפל המליץ על VP16. מקופת חולים כללית ( ועדה לאישור תרופות חיפה ) קיבלתי תשובה שהתרופה אינה קיימת בקופת חולים כללית ובכלל היא אינה עבור המחלה שלי. ידוע לי שבמחלקה יש חולות עם סרטן שחלות שכן מקבלות VP16 מקופת חולים כללית. כיצד לבדוק את העיניין ? מה אוכל לעשות ? הרופא המטפל נמצא בחו"ל וחוזר בעוד 10 ימים. בבקשה תשובה.

חשוב לדעת אם באמת יש חולות מהכללית שמקבלות את התרופה על חשבון הכללית אם כן ואם תוכלי בוודאות להוכיח את זה ניתן יהיה לעזור לך

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ