תוצאת בדיקת פוריות האישה בארה"ב

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/10/2016 | 21:56 | מאת: ענבל

היי, אחותי מתגוררת בארה"ב בת 38 ולא מצליחה להיקלט להריון כבר שנתיים הרופא שלח אותה לבצע בדיקה וזו התוצאה: Amh-anti mulleriam hormon less then 0.03 normal is 0.7 to 3.5 אשמח לדעת האם המשמעות הינה שאיננה פוריה? והאם לא ניתן לעשות כלום בנידון? תודה מראש וחג שמח

רמות ה- AMH הנמוכות אינן מנבאות טוב ביחס לרזרבה השחלתית שלה. כדאי לעשות בדיקת דם ל- FSH ואסטרדיול ביום 3 לווסת ואולי גם בדיקת אולטרה-סאונד לזקיקים קטנים בשחלות (AFC) ביום 5-6 לווסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית