זקיק בגודל 37 מילימטר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/08/2016 | 07:07 | מאת: מירי

שלום רב, הייתי בבדיקה בעקבות דימום בין וסתי ונצפה זקיק בגודל של 37 מילימטר, האם זו ציסטה? באותו היום בו נצפה הזקיק גם החלו לי כאבים עזים בבטן התחתונה מצד שמאל שהקרינו לכל הבטן. ושאלה נוספת: אני בעלת רחם חד קרני ונשלחתי לבצע היטרוסקופיה. למען בירור נפח הרחם. נאמר לי כי ישנן נשים עם חד קרני שהרחם אינו מספיק להכיל הריון בכלל. רציתי בבקשה לדעת מהו הנפח המינימלי שמאפשר להחזיק הריון? אודה לכם על תשובתכם

זקיק בגודל של 37 מילימטר נחשב בד"כ כציסטה. אין נפח מינימלי נתון שמאפשר להחזיק הריון וזו בד"כ הערכה קלינית של הרופא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית