הזרעה- האם ניתן לכוון את מין העובר לבן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/05/2016 | 15:23 | מאת: רוני

אני בטיפולי פוריות כבר מס' חודשים החודש לקחתי גונל F בפעם הראשונה וההנחיות של הרופאה לקחת אוביטרל בחמישי והזרעה ביום שישי- כך שלפיה הביוץ יהיה בראשון. אנחנו מאוד מעוניינים בבן, מאחר ויש לנו בת (כמובן שהכל יתקבל בברכה, אבל עד כמה שניתן רוצים לכוון לבן) עד עכשיו עשינו הפרדה (בתוך תהליך ההשבחה) אך מאחר ולא נקלטנו כבר כמה חודשים (עקב כמות של 3 מיליון אחרי הפרדה) החלטנו לא להפריד, רק לכוון ולהתפלל לבן. האם לא כדאי להצמיד את ההזרעה למועד הביוץ יותר בשביל בן? האם יש סיכוי לבן כמו שלבת עם פער זמנים שכזה? מה ניתן לעשות? תודה!

אין לזה באמת השפעה רבה, המחקרים מורים על הטיה של אחוזים בודדים ביחס למועד הביוץ, שמשמעותית לאוכלוסיות גדולות (נניח אם היית מחליטה להוליד 100 ילדים).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית