תוצאות של פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/04/2016 | 09:27 | מאת: מירית ב

שלום רב, אנחנו מנסים להיכנס להיכנס להריון כבר שנה ללא הצלחה. מלבד העובדה שנמצאתי בעלת רחם חד קרני יש לי דימומים קלים בכל חודש הרבה לפני מועד הווסת - כמה ימים לאחר הביוץ. עשיתי פרופיל הורמונלי ביום השני לוסת. אשמח לדעת האם התוצאה תקינה או שמה שם הבעיה נמצאת. Prolactin 204.0 mIU/l Estradiol (E2)236.0 pmol/l LH - Luteinizing Hormone 2.3 IU/l FSH 3.4 IU/l Testosterone Total קטן מ- 1.5nmol/L Hydroxyprogesterone-17 0.8 nmol/l DHEA-S 4.65 micmol/l Androstenedione 1.06 ng/ml Free Thyroxine (FT4)11.1 pmol/l TSH 2.65 mlu/l תודה רבה

התוצאה תקינה

04/04/2016 | 15:10 | מאת: מירית ב

למרות שרמת הE2 גבוהה? כמו כן, אשמח לדעת מה לדעתך הסיבה לדימומים אשר מתקיימים יומיים - שלושה אחרי הביוץ ונמשכים עד ליום הווסת. מלבד העובדה שזה מעיק אני מניחה שזה גם איזשהו גורם שמעיד על חוסר תקין של הפוריות. תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית