מי יכול/ה לעזור ??

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2001 | 21:30 | מאת: מיקי

כנראה שאחת החצוצרות שלי סתומה. הרופאים המליצו לי לעבור ניתוח לפרוסקופיה לבדיקה לפני כשבועיים הקרינו בערוץ 2, קצת אחרי חצות, תוכנית שבה סיפרו על רופא יהודי מפורסם בלונדון שפיתח שיטה מיוחדת המתגברת על בעיה בחצוצרות, במקום לפרוסקופיה. האם מישהי שמעה על הניתוח, ואם כן, אשמח לקבל כל פרט בנושא.

אם החסימה היא בחלק הקרוב לחלל הרחם, ניתן גם לבצע צינתור של החצוצרות במטרה לפתוח חסימות.

23/10/2001 | 21:44 | מאת: מיקי

תודה על התשובה המהירה. 1. האם שמעת על השיטה של הרופא בלונדון? האם היא יכולה לעזור בכל מקרה של בעיה בחצוצרות ? 2. מהו ניתוח לפרוסקופיה והיסטרוסקופיה, כיצד הוא נעשה ומהם הסיכונים והסיכויים הכרוכים בו ? ואיזה יתרונות / חסרונות ישנם? 3. האם יש דרך לעקוף סתימה בחצוצרות, כמו הפרית מבחנה, או שניתוח במקרה זה הוא בלתי נמנע ? מודים מראש וסליחה על השאלות הרבות מיקי ואייל

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית