אחרי שאיבה והחזרת עוברים כאבים עזים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/10/2015 | 09:55 | מאת: יעל

שלום רב. היום אני שבוע אחרי החזרת עוברים ושבוע וחצי אחרי שאיבה, משתמשת בתמיכה של קרינון 8% פעם אחת ביום וחצי אוביטרל כל שלושה ימים שלוש פעמים. שאבו לי 11 ביציות היו רק 2 הפריות שהחזירו לי. סובלת ברקע מאנדומטריוזיס ואחרי סבב דיכוי ארוך על דקא של שלושה חדשים כשהאנדו בדחכוי קטן..אתמול אחרי ששמתי תתמיכה והסתובבתי החלו לי כאבי טופת בבטן התחתונה עם הקרנה לאגן לא יכלתי לשבת לנשום ולא להתיל שתן במשך שלוש שעות שתיתי מלא מים ולקחתי אקמול הכאב העז עבר נישאר כאב ניסבל באזור השחלות נסעתי להבדק אמרו שכניראה היה תסביב שחלתי ושחלה חזרה לעצמה והשחלות נורא מוגדלות ימין 40*62 שמ 39*73.והיום אחזור לביקורת עכשיו נתנו לי בדיקות מבדה שלראשונה יצאו לי ממש לא תקינות המדדים:wbc-12.1 הנורמה צריך עד 10. Urea מתחת לנורמה16,5. Neutrophils% מעלה נורמה83.7 Lympho..%מתחת לנורמה11.6 Monoc% מתחת לנורצ4.1 וגם neutrophil מעלה לנורצה 10.06. מה זה אומר??? הכאב העז חלף נישאר קצת תחושה לא נעימה בצדדים ובעיטושים כואב בשחלות . האם יאשפזו אותי למעקב? האם זה גירוי? לא נצפו נוזלים בשום מקום באולטרסאונד

אני מניח שאם הכאב יתגבר יאשפזו אותך להשגחה. שחלות מאד מוגדלות מורות על גירוי שחלתי גם ללא נוזל חופשי באגן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית