לאחר כריתת חצוצרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2001 | 13:24 | מאת: ענת

פרופ' יקר יקר שלושה ימים לאחר כריתת חצוצרה התחלתי לדמם היום כמו וסת חזקה ומחלישה מאד. גם כך אני די חלשה מהאירוע האם תיקני? האם הגיוני? האם זו וסת? האם זקוקה לעירוי? אני די מבוהלת ותמיד תמיד רוצה להודות לך מכל ליבי רק לא שוב מיון נשים רק לא שוב בית חולים. תודה על ההקשבה ענת

אני מניח שהתשובה שלי בעל פה הרגיעה אותך, אבל בכל מקרה לאחר הסרת הריון חוץ רחמי, הורמון ההריון מפסיק לתמוך בגופיף הצהוב, רמות הפרוגסטרון נופלות, וצפוי שיופיע דמם לדני דמוי וסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית