נוזל בחצוצרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/01/2015 | 12:33 | מאת: חס

בת 27, נכנסתי להפריות בשל חסימה בחצוצרה השמאלית, עשיתי 3 שאיבות באחת שאבו 7 והופרו 6 באחת שאבו 5 והופרו 4, באחת שאבו 5 והופרו 4... בשתיים הראשונות היו מוקפאים.. כל העוברים דרגה a, בשלישית הוחזרו 3 טריים והיה הריון כימי. בשאיבה הרביעית עברתי רופא והפעם שינינו פרוטוקול , היה גירוי קל וניתן דקפפטיל יחד עם המבייץ, נשאבו 11, 9 הפריות ונותרו 5 עוברים שניים דרגה a ושלושה דרגה b. אבל!!!! התגלה בעת השאיבה נוזל בחצוצרה עם החסימה.. מה שלטענת הרופא מסביר מדוע בגילי לא נקלטתי עם עוברים די יפים... הקפאנו את העוברים ואני מועדת לניתוח... אני כבר עברתי 4 שאיבות , האם הרופא צודק ואני אכנס להריון אחרי הניתוח ?? לטענתו הנוזל מקטין את הסיכויי בכמעט 60% .. אשמח לחוות דעת כנה, אני מעדיפה... זה כל כך קשה וכואב

הרופאה צודק, אנחנו בהחלט רואים יותר הריונות אחרי הניתוח במקרים של נוזל בחצוצרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית