לחץ בנרתיק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2014 | 09:53 | מאת: אני

שלום, שבוע 19 עם תאומים (לא זהים, שקים שונים). מאתמול בערב התחלתי להרגיש כאבי בטן קלים שבאים וחולפים ולחץ באזור הנרתיק. אני לא יודעת לומר אם זה מרגיש לי כמו משהו שאולי קשור לשתן אבל תחושה לא נעים בנרתיק. בנוסף, מתחילת ההריון ובייחוד בחודש האחרון יש לי המון הפרשות (ללא צבע או ריח או גרד). האם כל התופעות האלו נורמליות לשבוע הזה? ממה נובע הלחץ בנרתיק? אשמח לתשובות!

הלחץ בנרתיק יכול לנבוע מהרחם שמתחיל להתרחב במהירות והפרשות לא נדירות בהיריון, אך כדאי תמיד להיבדק כאשר יש תלונה חדשה או חריגה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית