כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/08/2014 | 21:29 | מאת: אני

שבוע טוב פרופ', שבוע 12 עם תאומים, הייתי בבדיקה שקיפות עורפית שברוך ה' יצאה תקינה לשני העוברים. אני מאוד לא רגועה מאחר ועברתי הפלה נדחית לפניי הריון זה. 1. מתי אפשר לנשום לרווחה? מתי הסיכוי יורד שחס ושלום משהו יקרה? 2. אתמול היו לי דקירות באיבר עצמו ממש, לא ברחם או בבטן עצמו למשך דקה...בנה מדובר? האם זה מצריך בדיקה? תודה על תשובתייך!!!

1. בשלב זה הסיכוי לבעיה חמורה נמוך. 2. אם הכאב יתמיד ויחמיר, זה מחייב בדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית