FSH

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/06/2014 | 08:12 | מאת: טל

שלום, תוצאות בדיקת הורמונים ביום 3- ביום 3 למחזור: אסטרדיול 241 FSH 10.5 LH 5.5 ה FSH מעל לטווח, אבל ממש קצת מעל, אני מתחילה טיפול בפיורגון. מה זה אומר שהוא קצת גבוה? זה בעייתי? אפשר להוריד אותו?

אין צורך "להוריד" את רמות ה- FSH, מאחר ורמות גבוהות של FH ביום 3 מרמזות על רזרבה שחלתית נמוכה, אך בד"כ אינן מהוות בעיה בפני עצמה. המשמעות של הבדיקה היא פועל יוצא של גילך, התגובה השחלתית לפיוריגון וכו'.

13/06/2014 | 09:57 | מאת: טל

סליחה לא הבנתי, זה שהרמה של ה FSH גבוהה זה אומר שיש רזרבה שחלתית נמוכה אבל זו לא בעיה? אני בת 34 ועדיין לא התחלתי את הטיפול בפיורגון, האם 10.5 מעיד על בעיה או לא לדאוג?

13/06/2014 | 14:49 | מאת: לא הבנתיייי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית