הורמונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/01/2014 | 20:22 | מאת: רעות

ערב טוב, 1. רציתי לדעת בתקופת ההריון האם ההורמונים הטבעיים בגוף אסטרוגן ופרוגסטרון ברמה גבוהה במהלך כל ההריון?או שמא רק בתחילת ההריון ההורמונים הללו ברמה גבוהה ואחר זה הורמונים אחרים? 2. האם ניתן להחזיר מוקפאים מתרומת ביצית על בסיס מחזור טבעי לאשה בגיל 45 וללא הורמונים?מה הסיכוי? 3.איזו תמיכה ניתן לתת שהיא לא פרוגסטרון? האם אוביטרל מספיק ומה המינון המומלץ? 4.האם יש משהו שניתן לקחת להכנת הרירית שהוא לא אסטרוגן- אני שואלת כי אסור לי הורמונים.

1. הפרוגסטרון גבוה כל ההיריון. 2. ניתן להחזיר מוקפאים מתרומת ביצית על בסיס מחזור טבעי לאשה בגיל 45 ללא הורמונים. הסיכוי מצוין. 3. תלוי בפרוטוקול. 4. אפשר לחזק את הביוץ הטבעי עם זריקות FSH.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית