עובר גדול-שאלה לרופא-דחוף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/09/2001 | 19:18 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע 9 להריון לאחר טיפולי הפריה. בבדיקת האולטרה סאונד שהתבצעה ביום חמישי האחרון נודע לנו כי שק ההריון יחסית קטן לעובר. נראה דופק והעובר מתפתח "לפי הספר" כך נאמר לנו ע"י טכנאית האולטרה סאונד.שק ההריון היה 18X10 וליום המחרת שעשינו אולטרה סאונד חוזר 18X12 שאלותיי הן:1. האם יש סיכוי שההריון יהיה תקין?2.ממה זה נגרם?3.האם יש סיבה לדאגה? תודה

סבלנות! סביר להניח שאין כל בעיה וההריון תקין. רק אולטראסאונד חוזר בעוד כשבוע יוכל להכריע באשר לתקינות ההריון, אך אם נצפה דופק ועובר בגודל מתאים, לא נראה שיש סיבה מיוחדת לדאגה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית