טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/02/2002 | 08:12 | מאת: נילי

אני אחרי מספר מחזורי IVF כשאנו מוגדרים כלא מוסברים. חשבנו לנוח קצת ולנסות מס' מחזורי הזרעה. האם יש הבדל מבחינת אחוזי הצלחה בין הזרעה תוך רחמית לבין הזרעה שלא פולשת לרחם? והאם מותר לבצע הזרעה כ-4 ימים אחרי היסטרוסקופיה במידה ותשאר רק אבחנתית?

לא מוכר לי כל כך מונח בשם "הזרעה" לא פולשנית, את מתכוונת לקיום יחסים? החדרת הזרע לרחם לאחר הכנתו מכפילה לפחות את הסיכוי להרות בהשוואה להשמת הזרע בפתח צוואר הרחם אצל זוגות אם אי פריון בלתי מוסבר. אין מניעה לעשות הזרעה לאחר היסטרוסקופיה תקינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית