שאלה חשובה לרופא לאחר החזרת עוברים....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/07/2004 | 19:46 | מאת: לימור

שלום, אני בת 30, בעלי בן 32, יש לנו ילד בהריון ספונטני. בשבוע שעבר עברנו הפריה חוץ גופית עקב בעית זרע די חמורה אצל בעלי.הזרקתי 6 ימים גונל f במינון של 2.5 אמפולות ו-4 ימים מונוגון באותו המינון. שאבו לי 13 ביציות הופרו 8 והוחזרו 2 עם 7 תאים (עד כמה שזכור לי) כל שאר העוברים היו בערך 5 תאים (שוב, אני לא זוכרת במדויק..) בכל אופן, היום התבשרתי כי לא הקפיאו אף אחד מהעוברים הנותרים. אני מאוד מוטרדת מכך, האם יתכן כי 6 עוברים לא התפתחו היטב?? ואם כן, מה זה אומר על העוברים שכן הכניסו? האם יתכן ש"כל הסדרה" נדפקה? אני מאוד מוטרדת גם מאחר ואין לי כ"כ את מי לשאול מאחר ועברתי את הטיפול באסותא ולפני כן הייתי מטופלת ברמת מרפא כך שאין לי רופא מסוים שמלווה אותי בתהליך. מה דעתך? תודה מראש

קשה לי לענות מבלי לראות את דף המעבדה, אני מציע שתקבעי תור עם הרופאים באסותא והם ישמחו להסביר לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית