מס' שאלות לפרופ' זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/01/2002 | 23:56 | מאת: נועה

1. עברתי תהליך הפרייה שני בחודש נובמבר . מ18/11/01 שבו קבלתי ווסת לאחר הפרייה לא קיבלתי עד כה . {לידיעה אני בת 33 סובלת מחצוצרות סתומות קיבלתי דקפפטיל ארוך ב6/10/01 } האם זהוא זמן סביר ואם לא מה צריך לעשות 2. עד כה טופלתי במנוגון 1.-1.5 אפולות מגיעה למ' רב של הפרייות אך עם עוברים די בנוניים האם שינוי בסוג הזריקה לדוגמה גונל F יכול לתת תוצאות טובות יותר לעניין איכות העוברים ואם לא איך ניתן להגיע לעוברים טובים יותר ראוי לציין כי אין בעיות זרע או ביציות

1, כן, אי הופעת הוסת קשורה בקבלת הדקפפטיל "הארוך" וצפוי שבקרוב מאד "תשתחררי" מהשפעתו, הביוץ ישוב ובעקבותיו הוסת. 2. אומנם לא הוכח באופן חד משמעי שבעזרת גונל F דווקא ניתן להשיג תמיד עוברים "טובים" יותר, אבל בהחלט על ידי שינוי הפרוטוקול הטיפולי התרופתי ניתן לנסות לקבל עוברים "איכותיים יותר" וזה צריך להיות הכיוון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית