מעבדות IVF ושמות רופאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2001 | 09:41 | מאת: השואל

היי! שלום לד"ר זיידמן וכל משתתפי הפורום! יש לי מספר שאלות: 1. האם למישהו/מישהי/ד"ר זיידמן יש מושג מהי המעבדה הטובה ביותר לנושא IVF עבור מיקרומניפולציה? 2. מיהו מנהל מחלקת IVF בבית-חולים רמב"ם 3. האם מישהו/מישהי מכיר/ה את ד"ר פלדברג 4. האם מישהו/מישהי/ד"ר זיידמן מכירים רופא IVF פרטי שמתמחה בבעיות של גברים )זרעונים בודדים בזירמה( בתודה מראש השואל

אני נימנע בפורום מלתת אינפורמציה על רופאים ספציפיים על מנת לשמור על "האובייקטיביות" של הפורום. תנסי בפורומים התוססים של תפוז ווואלה ( IOL ).

29/09/2001 | 20:24 | מאת: פציינטית ותיקה

אני ממש ממליצה למי שמחפש המלצות לרופאים ולבתי"ח או מחפש קבוצת תמיכה וירטואלית לפנות לפורומי הפוריות של וואלה (בהנהלת שושי) ותפוז (בהנהלת נועם). השיח הוא בין מטופלים ממקומות שונים ומהווה מקור גדול לתמיכה ומידע. הפורום הזה הוא באמת לא המקום לשאול על רופאים ובתי"ח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית