זרע - דחוףףףףףףף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/01/2002 | 08:10 | מאת: t.

שלום, בבדיקת זרע שערכתי היו התוצאות הבאות בראשונה - נפח - טיפה 1,ריאקציה 7.7, כמות בשדה 2-5, הערות-נמצאים 2-5 תאי זרע בלי תנועה תורפולוגיה - לאוקוציטיס 1-3 שונות- אריטרוציטום - 10-20 הערות - תאי זרע צעירים בודד. בשניה תנועתיות אחרי 160 תאי זרע בודד בלי תנועה, נפח 0.1,ריאקציה 8.0 , התנזלות תקינה ,כמות בשדה בודד , כמות בספק 610.5 אחרי 5 שעות - תא זרע בודד בלי תנועה לאוקוציטיס - 0-1-2 אריטרוציםטום 1-3 בעקבות בדיקות אלו הופנתי לסונר אשכים ושם התשובה היתה אשך ימין ורקוצלה דרגה 1+ אשך שמאל - הידרוצלה קטן וריקוצלה דרגה 3 מה זה אומר האם אוכל להביא ילדים משלי ? האם כדאי לבצע ניתוח באשכים או לנסות הפריה מהזרע שלי אני זקק דחוף לתשובות תודה

17/01/2002 | 08:57 | מאת: איילת

תפני לפורום פריון הגבר!!! הפורום מתמחה בדיוק בשאלתך.

ראשית, צריך לוודא שאין בעיה שניתן לפתור וכך לשפר את איכות הזרע. שנית, כיום בהחלט ניתן להניח שתוכל להביא ילדים בעזרת מיקומניפולציה מסוג ICSI, אך הדבר מחייב טיפול בהפרייה חוץ גופית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית