ג'סטון? דקקפטיל?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/01/2002 | 18:14 | מאת: גולו

שלום רב, אני מאוד מבולבלת. קיבלתי טיפול של מונוגון, 2 אמפולות ליום ולאחר אולטרסאונד שהראה 8 זקיקים בגדלים 13-16 מ"מ וחשש לציסטה הוחלט לשנות באופן פתאומי את הטיפול (כוריגון לביוץ וכוריגון כתמיכה אח"כ) לדקקפטיל (יום למחרת) ואח"כ ג'סטון כל יום. מדוע שינה הרופא לדקקפטיל במקום כוריגון? מה תפקידו של הג'סטון לעומת הכוריגון? האם יותר טוב ל"חיזוק הרחם"? בבדיקת הדם ערך ה- E2 היה 6000. תודה גולו

התגובה השחלתית שלך הייתה חזקה מאד ולא צפוייה כנראה. הרופאים החליטו לא לסכן אותך ולנסות להפחית את הסיכוי לתסמונת גירוי יתר שחלתי על ידי גרימת ביוץ בדרך בטוחה אך מורכבת יותר. תפקיד הגסטון הוא לתת תמיכה של פרוגסטרון כתחליף לגופיף הצהוב -- שעלול לתפקד עתה פחות טוב בעקבות קבלת דקפפטיל במקום כוריגון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית