מפזר חום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/01/2002 | 11:00 | מאת: קרן

שלום רב, הנני בת 30 לאחר הפריה שבה הוחזרו 4 עוברים ואני אמורה לקבל תשובה ביום ב' הבא האם ישיבה ממושכת ליד מפזר חום עלולה להזיק באיזה שהיא דרך להשתרשות, המשך התפתחות יש לציין שהנני סובלת מקור לעיתים קרובות גם אם לא תמיד קר מידי , ערכתי את כל הבדיקות האפשריות והכל יצא תקין, יש קשר בין אי פריון לקור יוצא דופן וישיבה ממושכת ליד מחממים למיניהם תודה מראש

כל עוד לא מדובר בחום חריג (סאונה למשל או ג'קוזי חם מאד), הרי שאין כל בעיה בחימום ואפילו חשוב שתרגישי בנוח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית