איכות ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/12/2001 | 14:09 | מאת: מירב

האם תגובה חלשה של השחלות לטיפול,למרות עליה במינוני זריקות קשורה גם לאיכות ירודה של ביציות? (6 אמפולות,מקסימום 3-4 זקיקים ו-3-4 עוברים יפים שלא נקלטים). ובהקשר של איכות ביציות,האם בציטופלסמיק טרנספר מעבירים גם את החומר התורשתי של התורמת?

01/01/2002 | 01:30 | מאת: ד"ר מיכה באום

תגובה ירודה לגירוי שחלתי מעידה על תפקוד שחלתי ירוד עם רזרבות מועטות וקיימת קורלציה בין מצב זה לאיכות הביציות .ציינת שמושגים עוברים יפים ואלו דווקא כן מעידים על איכות טובה של ביציות. בציטופלסמיק טרנספר מועברת רק הציטופלסמה ולא הגרעין שבו נמצא החומר הגנטי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית