גונל פ+מנוגון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/12/2001 | 07:30 | מאת: יפעת

הרופא שלי אמר לי שאני צריכה להזריק (אני לפני ivf( גונל פ + מנוגון . רציתי לדעת אם מותר לערבב במזרק אחד את שני הסוגים או שצריך להזריק בנפרד תודה

27/12/2001 | 20:19 | מאת: סיגל

חד משמעית לא. אני עברתי בדיוק אותו פרוטוקול החודש. מקווה שעזרתי

היצרנים לא מתירים לערבב גונל F ומנוגון ולכן לא מומלץ לעשות זאת. אך ידוע לי כי נשים רבות עושות זאת ללא בעיה בתגובה. ניתן להחליף את הגונל F במטרודין, אותו מקובל יותר לערבב עם מנוגון, למרות שגם כאן היצרנים לא מתירים זאת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית