ביוץ - פעם 3 ואתה לא מגיב - תענה לי!!!!!!!!!
דיון מתוך פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, עשיתי בדיקת ביוץ ב"מכבי" ב-20.5 התוצאות:, E2 - 311 פרוגסטרון - 3.5 LH - 34..9 בדיקת דם להריון ב-2.6 - שלילי. מחזורי אינם סדירים, וסת אחרונה ב-13.4 היה ביוץ? היה יותר מאוחר? מתי? בבקשה תדריך אותי מה לעשות. תודה מראש.
שלום רב, הייתי מציעה לדון בכובד ראש עם הרופא המטפל באופציות להמשך, לערוך תכנית טיפול. יש עוד הרבה אפשרויות אליהם לא היגעתם. דיון רציני עם הרופא בו תוכלו לשאול השאלות ולקבל תשובות ספציפיות המתאימות למצכם יביא בסופו של דבר וסבלנות היריון . בהצלחה, עפרה בלבן עמותת חן לפריון וחיים 03-5050345
מעקב ביוץ הינו סדרה של בדיקות שמאפשרת לקבוע בדיוק רב למדי מתי והאם בייצת. קשה לאמר זאת על סמך הבדיקה הבודדת שמסרת, מאחר ואני אפילו לא יודע באיזה יחידות מדדו במעבדה את רמות הפרוגסטרון (ננומול או ננוגרם?). רמות ה- LH הגבוהות מרמזות שהיית אולי ממש ביום שלפני הביוץ.