חשש להריון חוץ רחמי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2001 | 17:29 | מאת: גל

בדיקת דם להריון הראתה תוצאה 476. עקב מחזור לא סדיר מחזור אחרון ב 9-21 ,אתמול באולטראסאונד לא נראה שק הריון,ואף הופנתי למיון ויצאתי משם ללא מסקנות חד משמעיות באיזה שבוע הריון מדובר?עד מתי נחכה לראות שק הריון?יתכן וההריון מאוד צעיר?או שאולי הריון מחוץ לרחם? תודה מראש על תשובתך.

בדיוק כמו שהסבירו לך, ערך בדיקת ההריון שלך מורה על הריון מאד צעיר, אולי שבוע 5. בשלב זה לא ניתן עדיין לקבוע את תקינות או מיקום ההריון, ומעקב מסודר, כולל מדידות חוזרות של ערכי הבטא, יוכל לסייע לנו להגיע לאבחנה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית