פרולקטין והפריה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/11/2001 | 18:33 | מאת: גליה

האם עצם העובדה שהפסקתי לקחת כדורים כנגד פרולקטין גבוה לפני הפרייה פגעה בטיפול ( הפסקתי על דעת עצמי)?, האם לחוסר ויטמין B12 יש קשר לאי פיריון? האם אפשר להתאמן בחדר כושר ולשחות בזמן זריקות? האם כאשר יש דימום רב בעת החזרת העוברים יש סיכוילהכנס להריון או שהכל נכשל מלכתחילה? תודה על הסבלנות. בשמי ובשם נשים רבות תודה על ההתייחסות לכל שאלה, על כך תבורכו

לא מומלץ להפסיק על דעת עצמך את הכדורים להורדת הפרולקטין, אך סביר שזו לא הסיבה לכישלון של הטיפול. חוסר ויטמין B12 קשור רק באופן עקיף מאד לפגיעה משמעותית בפריון. אין מניעה להמשיך לעסוק בפעילות גופנית שאינה קשורה במגע באזור הבטן בזמן הזריקות שחיה במיוחד מומלצת. דימום רב מורה על החזרה קשה, שבודאי לא מעלה את סיכויי ההצלחה. אך יש לי מטופלת שהרתה ממש לאחרונה (לשמחתי) ודיממה מאד (לצערי) בעת ההחזרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית