צילום רחם לפני ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/12/2020 | 14:09 | מאת: רוני

שלום , אני אמורה לעבור צילום רחם וזה יוצא ביום ה 8 לווסת. המחזור שלי הוא כל 28 ימים. 1. זה ייצא לפני הביוץ, האם זה יפגע בביוץ הטבעי שלי ? 2. האם ייתכן וצילום הרחם יפגע בסיכויי ההתעברות שלי? 3. במידה ונעשה שוב שאיבה בחודשים הררובים האם צילום הרחם פוגע בכמות הביציות או הרזרבה השחלתית ? 4. האם נוכל לקיים יחסים ולהיקלט גם החודש או שעדיף שלא לנסות החודש בשל הקרינה? אם כך כמה זמן לדעתך כדאי לחכות עד שנוכל לנסות להתעבר לאחר ההליך הזה ללא פחד מהקרינה על הביציות והשחלות? תודה רבה וחג שמח !

1. לא 2. לא 3. לא 4, אפשר מיד אחרי הצילום

12/12/2020 | 18:28 | מאת: רוני

פרופסור זיידמן תודה רבה על תשובתך נשמח לשאול עוד שאלה בבקשה - 1. האם נעשו מחקרים ששללו השפעה של הקרינה של היוד על הביציות שיוציאו בשאיבה שנעשה בעזרת השם שבועיים לאחר צילום הרחם? 2. מהו טווח הבטחון שצריך לדעתך המקצועית בין הצילום לשאיבה ? תודה!

1. נעשו 2. יום יומיים

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית