פרוטוקול דקפפטיל סטופ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/12/2020 | 17:20 | מאת: ענת

שלום פרופ׳, אני אחרי מספר פרוטוקולים קצרים שהניבו כ-7-8 עוברים באיכות מעולה אך מעבר להריונות כימיים, לצערי לא היה הריון תקין עדין. אני בת 37. הרופא נתן לי פרוטוקול שכולל הזרקת דקפפטיל מהיום ה-21 עד לקבלת הוסת, ואז מהיום ה-2 או ה-3 לוסת להתחיל להזריק פרגובריס עם אורגלוטרן (לא יודעת באיזה שלב הוא מצרף את האורגלוטרן). קראתי שקוראים לפרוטוקול הזה דקפפטיל סטופ ורציתי לדעת מה היתרונות שבו מול פרוטוקולים אחרים? תודה!

מקווים שההכנה עם הדקאפפטיל תסנכרן טוב יותר את הזקיקים.

12/12/2020 | 18:52 | מאת: ענת

שלום פרופ ותודה על המענה. למי שאין בעיה עם סנכרון הזקיקים, הייתי ממליץ להמשיך עם פרוטוקול ארוך ולא עם הדקפפטיל סטופ? מחד פרוטוקולים קצרים יצרו אצלי הרבה עוברים איכותיים מורפולוגית (יום 5 בדירוג גבוה) ומאידך לא היה הריון למעט הריונות כימיים. אולי דווקא פרוטוקןל ארוך ייצר תוצאה טובה יותר? מה היית ממליץ בסיטואציה כזאת? האם פרוטוקול דקפפטיל סטופ או פרוטוקול ארוך? אני לפני תחילת הסטימולציה וכאמור בעבר מעולם לא היתה בעיה של סנכרון הזקיקים ונוצרו בפרוטוקולים הקצרים כל פעם לפחות 4-5 בלסטוציסטים איכותיים.

כדאי לך להתייעץ עם הרופא המטפל ביחס לבחירת הפרוטוקול שהכי מתאים לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית