החזרת עוברים לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/12/2020 | 15:52 | מאת: יעל

שלום פרופסור יקר ברצוני לשאול : 1. אחרי שאיבה, מהי עמדתך, האם מומלץ להחזיר טריים או לחכות למחזור הבא ? אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות בעיניך של כל אופציה (במידה והרירית טובה גם בעת השאיבה) 2. האם זה מיתוס שהגוף אחרי שאיבה מלא בהורמונים ואז זה עוזר לקליטת היריון? 3. שבוע לפני קבלת הווסת עברתי צילום רחם. מחר אמורה להתחיל להזריק. האם שבוע זה מרחק מספק מצילום הרחם מבחינת הקרינה? איכות הביציות? מצב הרחם? ניקוי היוד? בטוח ? תודה וחג שמח !

1. עדיף טריים, אם אין גירוי שחלתי משמעותי או בעיה ברירית. לעולם לא נדע אם העוברים ישרדו את ההקפאה. 2. לא מיתוס ולכן לנשים צעירות ופוליציסטיות, וכאלה שנשאבו אצלן הרבה ביציות, נעדיף להקפיא את העוברים. 3. אמור להספיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית