שאלה לגבי טיפולי ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/12/2020 | 02:38 | מאת: שי

שלום פרופ׳, התחלתי סבב נוסף של ivf וקיבלתי זריקות מנופור במינון 600 באופן יומי אך בעקבות בעיה רפואית נאלצתי להפסיק אתמול את הטיפול בפתאומיות. האם מותר היה לי להפסיק בבת אחת את הטיפול או שעליי ליטול בזמן זה כדורים כלשהם? האם יש משהו שחשוב לדעת בזמן זה (מבחינת הנחיות כמו שתיה מרובה וכו׳?) תודה מראש!

אני מניח לפי המינונים הגבוהים שקיבלת, שהתגובה השחלתית שלך מתונה, ולכן אין צורך באמצעים נוספים לאחר הפסקה פתאומית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית