האם כדאי ללכת לרופא להריון בסיכון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/12/2020 | 05:20 | מאת: דניאל

בת 42.לאחר הפלה אלימה טבעית 3 מתרומת ביצית.בפחות משנה עברתי 3 הפלות נוראיות בשבועות הראשונים להריון.אני נקלטת הבטא עולה והעובר מתפתח רק עד שבוע 6 לי נאמר שהעוברי בלסטו כולם ימים 5 ברמה מעולה ואף נבדקו. רירית הרחם שלי נפלאה היסטורוסקופיה תקינה,קריוטיפ גם של בעלי וגם של התורמת תקינים.בדיקות קרישיות דם תקינות.אני סובלת מעודף משרל גבוה.לאחרונה רזיתי מ 110 קילו ל 100 אולם כפי הנראה זה לא מספיק ועובדת במרץ לרדת לפחות ל 86 ק"ג.הרופא החדש שיברתי אליו עשה לי בדיקת cpr גילה לי דלקת בגוף וסוכר.טופלתי במטפורמין פעמיים ביום,פרדניזון פעמיים ביום אולם לצערי גם הייתה הפלה 3 שהתקדמה רק בשבןע אחד לעומת 2 האחרות.אני מרגישה שהדלקת והסוכר הם למעשה בעיית המטבוליזם בגוף אולם...האם זוהי הבעיה היחידה? מתסכל שגם התמיכנ הכי נמוכה וגם התמיכה הכי גבוהה כשלו והביאו לתוצאות זהות.. האם ייתכן ויש לי מעבר קרישיות דם סמויה שיש לטפל בקלקסן ותרופות אחרות? והאם כדאי שאהיה במעקב אצל רופא מומחה בהריון בסיכון? תודה רבה...

בהחלט כדאי לפנות למומחה בתחום ליעוץ.

02/12/2020 | 08:32 | מאת: דניאל

האם אני יכולה להישאר אצל רופא הפוריות הנוכחי שלי תחת השגחה של מרפאה להריון בסיכון שאפנה אליה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית