האם יכול להיות מהכדור....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/11/2020 | 19:25 | מאת: ליבי

שלום פרופ ערב טוב אני לוקחת כבר כמעט שבועיים אסטרופם ושמתי לב שמאז אני עולה במשקל.. אני במשקל תקין ובחורה רזה. אבל משהו לא מסתדר לי כי לפני כל השאיבות הזרקתי תמיד הורמונים אבל לא הגעתי למצב כזה שאני מתחילה לעלות ולא יכולה להוריד למשקל שהייתי.. (אני ממש עושה ספורט ואוכלת בריא ועדיין הגוף לא מוריד גרם!! אם הזריקות לא עשו ככה ואסטרופם כן יכול להיות שדיכוי הזקיקים גורם לכך? האם יש מה לעשות במצב הזה? חשוב לי המשקל שלי .. תודה

אסטרדיול יכול לגרום לאצירת נוזלים, אבל זו תופעה חולפת ולא השמנה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית