לרופא היקר כמה שאלות בבקשה אשמח של תענה לי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/11/2020 | 21:23 | מאת: אוראל

מה הסיכויים להרות בivf טבעי ללא הורמונים לעומת פרוטוקול עם הורמונים?אני בעלת רזרבה שחלתית נמוכה...בת 37 ללא ילדים מה הסיכויים? האם עושים את שאיבת הביצית בהרדמה? כמה זמן אורכת ההרדמה? איך מתבצע ההליך? זה דומה לפרוטוקול עם ההורמונים או שונה? למה תמיד הרופאים ממליצים רק הורמונים ולא נותנים צ'אנס לפרוטוקול טבעי? שבת שלום דוקטור ותודה

הסיכויים תלויים בתוצאה, אם יש עובר איכותי 20-30%. אפשר לעשות את שאיבת הביצית גם בהרדמה, שלוקחת כחמש דקות. זה נעשה כמו כל מעקב ביוץ טבעי. רופאים רבים בוחרים בפרוטוקול טבעי כעדיף עבור המטופלת, אבל ברור שיש סיכוי פחות טוב כאשר יש ביצית בודדת מול עשר ביציות למשל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית