הריון שמצריך טיפולים שונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2020 | 15:04 | מאת: רויטל

פרופ' זיידמן שלום, אני בת39. לא נשואה. אין ילדים מעוניינת בילד אך עקב סכנה בריאותית כתוצאה המחלה הריון יכול לסכן אותי מתעניינת בפונדקאות מאחר ועכשיו גם אישה רווקה יכולה לבקש פונדקאית. ברור לי שיש תשלום לחברת תיווך פונדקאות ולפונדקאית עצמה וזה לא מכוסה על ידי קופת החולים או גורמים אחרים ואצטרך להשיג את הכסף בעצמי. אך רציתי לדעת האם יש כיסוי של קופת החולים לכל יתר העלויות הכוללים את העלות של שאיבת הביציות+הפריה חוץ גופית+החזרה של העוברים שלי לרחם של הפונדקאית+כל הטיפולים והמעקבים הרפואיים שהפונדקאית תצטרך לעבור תודה רבה מראש רויטל

יש כיסוי מלא לכל ההוצאות שלא קשורות לתגמול הפונדקאית עצמה ותרומת הזרע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית