מעקב זקיקים - שהתפספס-מבקשת מאוד הסבר ..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2020 | 13:08 | מאת: שלומית

פרופסור זיידמן תודה לך .. אני ממש מבקשת את דעתך המקצועית האישית .. כן ניסיתי לברר עם הרופא אך לא קיבלתי הסבר וגם מעוניינת בדעתך - מאוד חשוב לי ... אנא דעתך .. מאוד נחוץ לי ... ביצעתי מעקב זקיקים ביום ה-12 למחזור וביום ה-14 למחזור . ביום ה-12 : נצפה זקיק 13 מ"מ ובדיקות דם : ESTRADIOL (E-2) 192.8 pmol/L PROGESTERONE 3.8 nmol/L LH 12.4 IU/L נאמר לי שאין ביוץ ושאבוא יומיים לאחר מכן ביום ה-14 שוב למעקב זקיקים : נצפה זקיק 25 מ"מ ובדיקות דם : ESTRADIOL (E-2) 398.0 pmol/L PROGESTERONE 26.9 nmol/L LH 8.3 IU/L זה היה היום (יום ה-14 למחזור כאמור) . אז,נאמר לי שכבר בייצתי וכך התפספס לי החודש הזה... . שאלותי בבקשה בבקשה : (בת 41 הכל תקין , לעולם לא ניסיתי להכנס להריון,עשיתי רק הזרעה אחת ...) . איך היית מפרש בבקשה את התוצאות? האם כן היית מבצע את ההזרעה ? האם ההוראות שקיבלתי היו מוטעות בשלב מסויים ?

22/11/2020 | 17:20 | מאת: מוסיפה פרט קטן חשוב להודעה..

זה אומר שהביוץ היה ב99 אחוז ביום ה 12 נכון ? ... כשהיה לי זקיק 13 ..וכשהפרוגרסטרון היה 3.8 ...( אצלי תמיד לאחר 13 יום מהביוץ יש ווסת...) .. אז היו צריכים לעשות לי הזרעה בכל מקרה ביול זה..... לא ? .. למרות שהיה זקיק בגודל 13 בלבד?......

את צריכה להתחיל את מעקב הביוץ מוקדם יותר במחזור על מנת לא לפספס אותו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית