*בהמשך לתשובתך.. סיכויי קליטה מהזרעה\הפרייה חוץ גופית..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2020 | 01:33 | מאת: שני

פרופ. זיידמן .. שוב תודה אני רוצה לשאול אותך .. : אם הסיכויים כל כך קטנים .... (3 אחוז \ 10 אחוז , וכל זה עם תוספי ההורמונים....) , מה הטעם בלהכנס לכל זה ?.... ממש התאכזבתי . אמנם אני בת 40 + אבל .... חשבתי שבהזרעה על בסיס טבעי לחלוטין הסיכוי הוא 8 אחוז ..... , ובהזרעה על בסיס הורמונים יעלה הסיכוי פי 3 על פי מס" הזקיקים , ובהפריה חוץ גופית - 35 אחוז לערך ...... . גם בגיל 40 .. .. . ממש תיסכול ... אנא המלצתך אם בכלל להכנס לכל זה ..

בטיפולים חוזרים של הפריה אחוז ההצלחה המצטבר די סביר. ויש גם מי שמצליחה יותר מאחרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית