שאלות לקראת התחלת טיפול ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/11/2020 | 23:54 | מאת: אורחת

שלום. בתחילת הדרך ל ivf. יש 3 ילדים מהריון ספונטני. בגיל 41 החלטנו להביא עוד ילד נתקלנו בבעיה של זרע לא ידוע סיבה. אמרו שרק ivf יכול לעזור.השאלות: 1) אם לקחת בחשבון שאצלי הכל תקין כולל בדיקות הורמונליות ורחם ,האם ניתן לא לקחת כל ההורמונים לקראת שאיבה ורק להסתמך על אולטרסאונד? 2) במידע ותשובה לשאלה ראשונה היא לא ,עד כמה באחוזים יש סיכוי לתופעות לוואי כולל השמנה, בחילות הרגשה כללית רע ואם זה 3) האם ניתן לבקש מין מסויים כאשר סיבה ל ivf היא רפואית בלבד אך בבית יש 3 ילדים מאותו מין תודה רבה

1. לא. 2. בגילך בד"כ התגובה השחלתית מתונה וכך גם תופעות הלוואי. 3. לצערי בישראל צריכים 4 ילדים מאותו מין בשביל בקשה כזו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית