מעקב

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/11/2020 | 21:08 | מאת: אנונימית

שלום פרופ' זיידמן, ביצעתי בדיקת אולטרה סאונד ביום 3 למחזור. בבדיקה בשחלה שמאלית ממצא ציסטי 15*19 מ"מ עם קרישי דם. בנוסף צמוד לשחלה שמאלית הודגם ממצא ציסטי מאורך עם מחיצה בגודל 15*43 מ"מ. בדיקות דם ליום ה-3: פרוגסטרון 4.39 LH 5.5 E2 236 1. מה זה אומר "ממצא ציסטי מאורך עם מחיצה" ? 2. האם יש מקום לדאגה והאם הממצאים דורשים בירור? 3. ניתן להתחיל טיפול עם פרופיל כזה? תודה מראש על המענה והזמן.

1. צריך לשאול את המבצע. אולי חצוצרה מלאה נוזל? או הידבקות ליד השחלה? 2. כן. 3. תלוי בהיסטוריה הרפואית שלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית