אני בהריון עם בטא נמוכה יחסית שעולה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/11/2020 | 19:41 | מאת: אנונימית 204

בדיקות בטא 10.11 50 ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור 15.11 94 17.11 147 19.11 203 שזה הכפלות של בערך 1.5 האם עוד יש תקווה? הייתי אצל רופא נשים לפני כמה ימים שאמר שכן יכול להתפתח מזה משהו תקין וששק עוד מוקדם לראות אז קבענו לעוד שבועיים בנתיים אמר לי לעשות בטא אם בשלושה ימים כן יהיה לי הכפלה יפה כי פה ההפרשים רובם יומיים יכול עוד להיות הריון תקין? ייתכן ביוץ מאוחר איני יודעת

אין לצערי סיכוי של ממש להיריון תקין, אבל יש כן סיכון מסוים להיריון חוץ רחמי, ולכן את חייבת להיות במעקב.

22/11/2020 | 14:08 | מאת: אנונימית

מדובר על ניסיון טבעי להרות ולא הפריה חוץ גוםית ראיתי שטעיתי בפורום האם זה משנה? כי בםורום הרגיל אמרו שיש סיכוי

22/11/2020 | 14:21 | מאת: אנונימית

היום בטא 305

22/11/2020 | 18:19 | מאת: אנונימית

?

לא קשור להפריה, פשוט לצערי הטעו אותך ועם עליה כזו בבטא אין סיכוי של ממש להיריון תקין.

23/11/2020 | 07:13 | מאת: אנונימית

זה מה שכתבו לי ערב טוב, הטווח התקין של הביטא הינו רחב. בעבר היה מקובל שהגבול התחתון של הנורמה בהריון רחמי תקין זה עליה של 66% ב48 שעות אך גילו כי 15% מההריונות התקינים הם מחוץ לטווח זה ויש מחקר שהראה שמספיק עליה של 35%. אם הביטא אינו עולה או בירידה הדבר מנבא הריון לא תקין תוך או חוץ רחמי. תמשיכי לפי המלצת הרופא המטפל ובמידה ויש כאבי בטן, דימום יש לפנות לבדיקת רופא בהקדם.

23/11/2020 | 07:14 | מאת: אנוניצית

בכל אופן האם לפני בטא 1000 ייראה שק או עדיף ביום שך הבדיקת רופא שעושה בטא במידה והיא פחות מאלף.לדחות בעוד יום יומיים

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית