מעקב זקיקים+הזרעה אודה לתשובתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/11/2020 | 09:33 | מאת: חנית

אני מטופלת עם גונלפ 50 ואוביטרל. מעקב זקיקים ביום השישי למחזור בתאריך 1.11 נצפו 2 זקיקים אחד גודל 22 והשני 15.5 רירית רחם 9.2 עם מעט גודלס. בדיקות דם ESTRADIOL 500 פרוגרסטרון 0.54 הרופא המטפל אמר לי להזריק עוד יום גונלף למחרת 2.11 אוביטרל ואז ביום שלישי 3.11 להגיע להזרעה. 1. מתי לדעתך היה הביוץ? 2. קצת חוששת מהתוצאה הנמוכה של בדיקות הדם ביחס לגודל הזקיק. 3. יש צורך אולי לפעם הבא לקבל תמיכה ? 4. הריון קודם הצליח ע"י הזרעה לפני 4 שנים עכשיו אני בת 30 מרגיש לי קצת יותר קשה אודה לתשובתך ושבת שלום

1. בד"כ הביוץ יתרחש כ- 36 שעות לאחר הזרקת האוביטרל. 2. כן 3. יתכן 4. את עדיין צעירה.

18/11/2020 | 19:25 | מאת: חנית

תודה על תשובה יש לי עוד שאלה קבלתי מחזור אחרי 10 ימים מיום ההזרעה 1. להערכתך זה בגלל האוביטרל ? 2.האם התוצאה של בדיקות הדם שרשמת לך אומרות שהביוץ הגיע ? או שפיספסתח אותו ? 3.מה זה אומר שישי רירית רחם תלת שכבתית עם מעט גודלס? 4.הרופא המליץ שאקבל בטיפול הבא תמיכה אתה ממליץ על זה או שזה מזיק?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית