החזרת בלסטוציסטים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/11/2020 | 06:41 | מאת: אורית

שלום רב, בת 30 יש לי שני ילדים מטיפולי פוריות חזרתי לסבב לילד שלישי עשיתי החזרה אחת של בלסטוציסט מוקפא 4bb ללא הריון. נותרו שני עוברים 3ab. הרופא שלי מסרב להחזיר שני עוברים ואני ממש רוצה להחזיר שניים. מדובר בעוברים לא בדרגה מאוד גבוהה ולמה לא לעלות את הסיכויים? אשמח לדעת האם ההחלטה כמה עוברים להחזיר היא רק של הרופא המטפל? או שיש מקום להתחשב ברצוני? * המידע המוצג כאן אינו מהווה

הרופא שלך מאד צודק. אלה עוברים טובים, וזו טעות קשה לסכן אישה צעירה עם שני ילדים בריאים בהיריון תאומים, שמעלה פי 9 את הסיכוי לילד נכה. ההחלטה היא תמיד משותפת בגבול ההיגיון הסביר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית