זרע תורם - חלוקה לשניים..ל-2 הזרעות-האם ניתן?..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/11/2020 | 19:17 | מאת: רפית

שלום שוב פרופ.זיידמן יקר.. וממש כל הכבוד על המענה כאן .. 1.האם יש היגיון - שחלוקה של מנה 1 ל 2 מנות - ל 2 הזרעות שונות - תגדיל סיכויי קליטה ? 2. האם בכלל יש ייתרון ל - 2 הזרעות על פני הזרעה אחת ? 3. האם להזרעה אחת יש ייתרון על פני קיום יחסי מין סביב הביוץ ?.. - במחזור ספציפי ... המון תודה..

1. מאד לא מומלץ כי בפעולת החלוקה מופשר חלק מהזרע ומוקפא מחדש. 2. רק אם מועד הביוץ לא נקבע במדויק. 3. יש, כי בהזרעה מגיע יותר זרע איכותי לפתחי החצוצרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית