הגדלת כמות זקיקים בהזרעות ....... כדאי ?..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/10/2020 | 17:56 | מאת: כרמית

פרופ. זיידמן אנא המלצתך האישית .... האם היית ממליץ ליטול תרופות (הורמונים?) להגדלת כמות הזקיקים בהזרעה ? (או שהיית אומר שחבל לקחת את התרופות ללא ביצוע IVF?) (הכוונה בהזרעות ולא IVF) . בת 40 + הכל תקין .. כולל רזרבה שחלתית ... הזרעה ראשונה ... פליז המלצתך ... ממש מתלבטת ....

מאחר וסיכויי ההצלחה בהזרעה בגיל 40+ מאד נמוכים, אחוזים בודדים, הרי שהוספת תרופות להשריית ביוץ יכולה לשפר את סיכויי ההצלחה.

31/10/2020 | 19:21 | מאת: כרמית

תודה!האם תמליץ לי לבקש כבר-ליטול הורמונים להגדלת מס.הזקיקים?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית