פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2020 | 12:28 | מאת: יעל

שלום פרופ' היום 19 יום לאחר ציטוטק. ביום ראשון האחרון רחם נקי, רירית 8.3, 3 זקיקים בגודל 17-21 בשחלה שמאל. הבוקר אסטרדיול 2796 LH 1.8 פרוגסטרון 3 FSH-1.9 האם אני מבינה נכון ולא היה עדין ביוץ? האם יתכן ו-5 ימים אחרי זקיק בגודל 21 לא היה עדיין ביוץ? פרולקטין 766. מה יכול לגרום לרמה הגבוהה? יתכן וקשור להפלה? האם צריך המשך בירור? תודה מראש

נראה שעדיין לא היה ביוץ. כדאי לחזור על בדיקת הדם לפרולקטין לאחר שלוש שעות של ערות ובצום.

23/10/2020 | 15:10 | מאת: יעל

תודה רבה. האם סביר שלא יהיה ביוץ 5 ימים אחרי שידוע על 3 זקיקים גדולים כשהגדול 21? מה מעקב את הביוץ? ההפלה?

יתכן וה- LH לא עלה. לא ברור למה.

23/10/2020 | 18:01 | מאת: יעל

תודה. הבדיקות נעשו בטעות, כלומר הייתי אמורה לעשות אותן רק במחזור אבל האחות לקחה בטעות גם אותן כחלק מבדיקות אחרות שעשיתי. כלומר אף רופא לא אמור להסתכל עליהן ולתת דעתו עליהן. האם הן חריגות בצורה מדאיגה ועלי לפנות לרופא או להמתין עד למחזור ולבצע שוב בדיקות עם הופעת הדימום?

להמתין עד למחזור ולבצע שוב בדיקות עם הופעת הדימום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית