החזרת שני בלסטוציסטים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2020 | 14:12 | מאת: ענת

שלום פרופ׳ זיידמן, התייעצתי איתך לפני מספר ימים ועזרת לי מאוד. אני בסבב החזרה שהתחיל טבעי אך לא התקדם והחל מיום שישי, התחלתי הזרקת מנופור במינון 150. הרופא אמר לבצע בדיקות ביום רביעי אבל מכיוון שלא הייתי שקטה ורציתי לוודא שאני לא מפספסת את הביוץ (היו לי קצת כאבים והפרשות), הלכתי הבוקר (יום שני) לבדיקות דם ואולטרסאונד. ביום שישי (לפני התחלת הזריקות) המדדים היו: יום 11 למחזור: רירית: 5.7 שחלה ימין: זקיקים קטנים שחלה שמאל: זקיק 10 ממ אסטרדיול: 178 פרוגסטרון: 1.1 LH: 10.3 היום (יום שני) המדדים הם: יום 14 למחזור רירית: 8.1 שחלה ימין: זקיק 15 ועוד זקיקים קטנים (AFC-10) שחלה שמאל: זקיק 18 ועוד זקיקים קטנים (AFC-11) אסטרדיול: 1004 פרוגסטרון: 2.1 LH: 1.8 1. מתי להערכתך הביוץ? 2. האם המדדים תקינים? 3. האם תקין להיבדק פעם הבאה רק ביום רביעי בהינתן העובדה שאני ממשיכה להזריק מנופור 150? 4. למה היתה ירידה בLH? למיטב ידיעתי הLH אמור לעלות לקראת הביוץ. 5. האם להערכתך יש סיכוי להחזרה תקינה? אני לא רוצה ״לבזבז״ את שני הבלסטו האחרונים שלי. ): תודה רבה!

1. בימים הקרובים. 2. כן. 3. כך הרופא שלך סבור. 4. הוא עולה רק ממש בסמוך לביוץ. 5. כן.

21/10/2020 | 13:43 | מאת: תודה (:

.

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית