קלקסן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/10/2020 | 20:24 | מאת: יעל

שלום פרופ', בת 40, ללא ילדים, לאחר 2 הפלות בשבוע 8 בחודשים האחרונים (תרומת זרע). לדעתו של הרופא שלי מדובר במזל רע וצריך להמשיך לנסות. בביצוע ההפלה בבית החולים הרופא שקיבל אותי המליץ שבפעם הבאה אקח גם קלקסן (בנוסף לתמיכה). כשציינתי שבדיקת קרישיות יתר (לפני מספר שנים) תקינה ענה שאין קשר ושכדאי לקחת גם אם הבדיקה תקינה. מה דעתך? האם יש מקום לנטילת קלקסן גם ללא בעית קרישיות? האם שלילת בעית קרישיות לפני מספר שנים תקפה או שיש לחזור על הבדיקה? תודה מראש.

מאחר והקלקסאן הוא פלצבו במקרים כמו שלך באמת בדיקות הקרישיות חסרות משמעות.

15/10/2020 | 23:57 | מאת: יעל

אם אני מבינה נכון גם הקלקסן מיותר וגם בדיקת קרישיות מיותרת?

הנחה סבירה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית