לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2020 | 19:57 | מאת: יעל

שלום פרופ' היום 8 ימים אחרי ציטוטק, בביקורת רירית 7.5, זקיק מוביל בשחלה שמאל, שארית קטנה - קרישי דם ברחם. קיבלתי עוד מנה ציטוטק. לפני ההפלה בשחלה שמאל היה גופיף צהוב. מה קרה לגופיף הצהוב? נעלם? יכול להיות שהטכנאית טעתה והזקיק הוא בעצם גופיף צהוב ישן? אם אכן זקיק זה אומר שאקבל מחזור עוד שבועיים וחצי בערך? תודה מראש

יכול להיות שהטכנאית טעתה והזקיק הוא בעצם גופיף צהוב ישן. בד"כ הווסת תגיע 4-6 שבובות אחרי ההפלה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית