הגבלת טיפולי ivf....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2020 | 12:58 | מאת: אלה

שלום פרופ', שאלה שמטרידה אותי לאחר 6 טיפולי ivf. האם באמת כמות הטיפולים מוגבלת ל8 טיפולים בלבד? בכל הטיפולים עד כה היו החזרות ביום 3 באיכות טובה (לצערי ללא עוברים ראויים להקפאה), בטיפול האחרון גם הריון שלא התפתח כראוי לכן הופסקה תמיכה ונפל בשבוע 6 (לא הגעתי לשלב הus בשביל לבדוק שק הריון או קוטב עוברי). האם עלי לדאוג שמא יחליטו להפסיק לי את הטיפולים בגלל כישלונות חוזרים?

לאחר 8 טיפולים בוחנים האם הטיפולים מתאימים לך, והאם יש בדיקות או פתרונות שטרם הציעו לך. תמיד בריא לעשו דיון וחשיבה מחודשת במקרה יותר מורכב. לעולם לא מפסיקים טיפולים אצל מי שכדאי להמשיך באותו מסלול.

10/10/2020 | 17:21 | מאת: אלה

שבגיל 35 יחליטו להפסיק טיפולים וישאירו רק ברירה של תרומת ביצית.

באמת לא סביר

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית