טיפים לנסיון האחרון להרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/10/2020 | 12:52 | מאת: דינה

שלום לך כמו שציינתי בפעם הקודמת-עושה את הניסיון האחרון להרות מפאת הגיל(46)וה-fsh שנידגם לפני 4 חודשים ושערכו היה 17. מחזור שהתחיל ב-7.6 ושבו נידגם ה-FSH הנ"ל היה בן 25 ימים.זה שאחריו-27 ואחרי זה 23 ואחר כך 25 והאחרון לפני הנוכחי שהתחיל היום:22-23 ימים.זרע הבעל תקין.לא יהיה מעקב ביוץ כי לא מטפלים כבר בגיל זה. 1.באיזה יום של המחזור הנוכחי תמליץ להתחיל את היחסים? 2.האם בתדירות של פעם ביממה?פעם ביממה וחצי או פעם ב-2 יממות? 3.בהנחה שלא ידוע אם יש לי רחם קידמי או אחורי-האם תוכל להמליץ על תנוחה או תנוחות המעלות את הסיכוי להתעברות,כלומר כאלה הטובות לכל אחת מ-2 מנחי הרחם הנ"ל שציינתי? 4.כמה שעות לפחות אחרי היחסים מומלץ לא לשטוף את הנרתיק? נא לענות לפי מיספור התשובות 1.2.3.4 תודה

08/10/2020 | 13:03 | מאת: דינה

5.האם יש יתרון ליחסים בשעת ערב מאוחרת על פני שעת בוקר מוקדמת מבחינת ספירת ואיכות הזרע? 6.האם כדאי לשים כרית מתחת לישבן אחרי היחסים ולהחזיק את הבירכיים מורמות לכיוון החזה להעלאת הסיכויים או שזה סתם מיתוס?

08/10/2020 | 13:09 | מאת: דינה

הכוונה היתה לברר האם יש יתרון מבחינת איכות הזרע ליחסים בשעת בוקר מוקדמת על פני ערב מאוחרת ולא להיפך כמו שבטעות הוצג

1. יום התשיעי. 2. אפשר כל יום. 3. אין לזה משמעות. 4. בכלל לא כדאי לשטוף את הנרתיק. 5. לא 6. מיתוס חמוד. אין יתרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית